Kabretes: què som i què feim?

logo kabretes 1024x696

Què som?

Som un grup d’excursionisme format per amants de la natura i la muntanya, amb una passió compartida: DESCOBRIR NOUS CAMINS!

Na Margalida Mestre és la nostra guia de muntanya, coneixedora de Mallorca, en especial la Serra de Tramuntana, amb experiència en viatges de trekking a nivell internacional.

Què pots fer amb nosaltres?

Excursionisme

Fomentar el coneixement de les nostres muntanyes i el nostre entorn natural, especialment a la Serra de Tramuntana declarada Patrimoni Històric de la Humanitat per la UNESCO.

Posam atenció al coneixement de la fauna i la flora que és pròpia, sempre dins d’un context de respecte al medi ambient i la natura.

Les nostres sortides es serveixen dels clàssics per avançar en rutes poc conegudes de la fesomia de la nostra terra…

Muntanyisme

Regularment deixem la nostra petjada als cims del món i vivim la muntanya amb majúscules. Passejam per les muntanyes emblemàtiques de les nostres Illes, de la península i altres parts del món. Transitam per llocs inhòspits i amagats amb l’objectiu d’assolir cims més enllà dels 3.000 metres. El nostre sostre, de moment, són 5.895 metres.

Pas Chimtarga (Tadjikistan), Kilimanjaro (Tanzània) Pic Suriya i Kyanjin Gompa (Nepal), Andes (Colòmbia), Pico Duarte i la Pelona (Dominicana),Toubkal (Marroc), Muntanya Etna (Sicília), Triglav (Eslovènia), Carlit (França), Pico Grande (Madeira), Aneto, Monte Perdido, Mulhacén, Veleta, Posets, Cresta de Espadas, Almanzor, Trevinca, Pic Orhi (Espanya), Pica d’Estats, Pic de Certascan, Amitges, Encantats, Montserrat, Bessiberri (Catalunya), (…).

“Conèixer el camí de la Terra”

Viatges de senderisme

Organitzam viatges de trekking fora de les nostres Illes per gaudir de camins i cultures que són alienes als paisatges de la nostra geografia.

Muntanyes de Fann (Tadjikistan). Nurata (Uzbekistan). Vall de Langtang (Nepal). Safari a Tanzània. Càrpats de Romania. Tusthi i Khevsureti del Càucas (Geòrgia). Levades de Madeira. Triglav i els Llacs dels Alps Julians (Eslovènia). Travessa Silvretta (Àustria). L’Atles Mitjà (Marroc). Jotunheimen (Noruega). Etna, Nebrodi, Malabotta (Sicília). Occitània (França). Picos de Europa (Astúries i Lleó). Alt Pirineu (Catalunya). Mágina i Cazorla (entre Jaén i Granada). Ciudad Perdida (Colòmbia). Cordillera Central (Dominicana). Los montes Galaicos (Galícia). Pirineu Atlàtic (Navarra) …

“Conèixer gent i cultures”

Viatges d’aventura

Organitzam dues castes de viatges:

NOUS HORITZONS: adreçar-se a la conveniència de les cultures i els pobles del món a través de viatges per a les rutes comercials. Colòmbia, Lapònia, Gàmbia i Senegal, Desert del Marroc (Erg Chebbi), Nepal, Islàndia, Tanzània, el Càucas, els Càrpats, Caño Cristales (Colòmbia), Dominicana, Àsia Central …, i properament Bolívia.

NOUS ESPAIS: adreçar-vos a una activitat d’aventura alienes a la natura de les nostres Illes: alta muntanya, travesses de neu, ràfting, barranquisme de riu, ferrades, parapent, … El Hierro, Pirineus, sierra Nevada, la Vall d’Aran, Picos de Europa, Islàndia, Europa Central, Alps, Escandinàvia, Lapònia, Pirineu Aragonés, Montserrat, Dominicana, Uzbekistan.

Què aprenem a cada passa?

Que cada dia és diferent, que som feliços de conèixer gent, sobretot! I que tots els pobles són millors si cadascú fa els comptes a ca seva!

FES-TE KABRETA!